X
אנא בחר את גודל הפונט הרצוי:
הזמן מלון הזמן מלון הזמן רכב הזמן רכב הזמן טיסה הזמן טיסה הזמן שאטל הזמן שאטל סקי באירופה סקי באירופה ביטוח נסיעות ביטוח נסיעות
X סגירה
 

גולאש הונגרי

תבשיל קדרה מהמטבח ההונגרי

גולאש (Goulash) תבשיל קדרה שמגיע מהמטבח ההונגרי. תבשיל שמבוסס על נתחי בשר טרי (מומלץ צלעות / צוואר) מתובל בפפריקה הונגרית איכותית, ירקות שורש ויין אדום.

שהסיר היה מונח על הפתיליה של סבתא - היא נהגה לומר לי כל פעם מחדש "הסוד בהכנת מנת גולש טעימה הוא הסבלנות והמצרכים הטריים". ברגע שהכנסנו את כל המצרכים לסיר הקדרה והדלקנו את הכירים על אש נמוכה – כל שנותר לעשות הוא להמתין 4-6 שעות וליהנות מהתבשיל המדהים הזה.

מרק גולאש הונגרי

רשימת מצרכים :

1 קג' בשר בקר חתוך לקוביות (רצוי צוואר/צלעות/פילה)

2 בצלים גדולים קצוצים

4 שיני שום כתוש

2 קופסאות רסק עגבניות קטן

1 כוס מים רותחים

1 כוס יין אדום יבש / חצי יבש איכותי

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

2 כפות פפריקה מתוקה הונגרית איכותית

קמצוץ קימל

200 גרם חזה אווז חתוך לרצועות דקות.

6 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות גדולות

1 שורש פטרוזיליה

1 ראש סלרי

4 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לרבעים 

אופן ההכנה :

שלב א : מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את האווז והשום.

שלב ב : שהבצל זהוב מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו על אש גבוהה.

שלב ג : מערבבים את רסק העגבניות עם המים, היין, הפפריקה, המלח, הפלפל שחור והקמצוץ קימל.

שלב ד : שופכים את הנוזלים והתבלינים על הבשר.

שלב ה : מוסיפים את ירקות השורש החתוכים

שלב ו : מבשלים על אש נמוכה.4-6 שעות עד לקבל תבשר רך ונימוח.

בתאבון

 

 

כתבות שאולי יעניינו אותך


המלצות ותגובות
כותרת:
שם:
תוכן:
Rating:
אנא הזן את המספר ארבע מאות חמישים ושש:
מזמינים וחוסכים